fbpx

Best Doctors osiguranje u Srbiji

Saznajte šta je to Best Doctors osiguranje u Srbiji i da li možete da osigurate zdravlje na 1.000.000 evra. Koji su uslovi ovog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, koje su sve prednosti i za koga je namenjeno?

Ukoliko imate mogućnosti i shvatate značaj životne zaštite sebe i svoje porodice, možete rešiti i nerešiv zdravstveni problem.

Zdravstvna zaštita koja pokriva troškove lečenja u inostranstvu uz putne i smeštajne troškove čak i pratioca – Best Doktors zdravstveno osiguranje dostupno i u Srbiji.

Šta je Best Doctors i šta sve nudi?

Pre 28 godina, nekoliko lekara sa Medicinskog fakulteta Univerziteta Harvard došli su na ideju da osnuju Best Doctors. To je mreža koja danas okuplja više od 53 hiljade najboljih svetskih medicinskih stručnjaka u preko 450 specijalnosti, koje su doktori birali između sebe.

Oni danas opslužuju preko 40 miliona potencijalniih pacijenata i svojih članova širom planete.

Osiguranjem sebe i svojih najbližih na sumu od 1.000.000 evra znači sve za sigurnost. Best Dokrors je mogućnost lečenja kod najstručnijih lekara uz vrhunsku medicinsku opremu i negu na prestižnim klinikama bilo gde u svetu.

Dodatno zdravstveno osiguranje Best Doktors u Srbiji

Best Doctors osiguranje u Srbiji je odnedavno dostupno.

U Srbiji, samo dve osiguravajuće kuće, Generali i Wiener osiguranje, imaju ekskluzivno strateško partnerstvo sa kompanijom Best Doctors (najbolji lekari).

Kod ovih osiguravača možete ugovoriti program koji Vam pruža neophodnu podršku i pomoć u lečenju. U slučaju da za vaš zdravstveni problem ne postoji adekvatno rešenje u našoj zemlji.

Ukoliko pretpostavljate da imate genetsku predispoziciju za pojedine teške bolesti ili imate medicinsku potvrdu da ste podložni takvim oboljenjima, pravo rešenje za Vas je upravo ovaj program.

Osigurajte sebe i članove svoje porodice na 1.000.000 evra i živite bezbrižno i bez straha. Ne brinite šta će biti sa Vama ako obolite, a za to nema adekvatnog leka u Srbiji.

Neumorni statističari su utvrdili da u Srbiji čak 38% postavljenih dijagnoza budu pogrešne, dok 68% planiranih protolokola i postupaka lečenja zahtevaju korigovanje.

Nećete verovati, ali istina je i da je 38% operacija nepotrebno izvršeno na pacijentima. Kada raspolažate ovim informacijama, sigurni smo da sebe ne želite da smestite u ove brojke i kategoriju bespomoćnih ljudi. Tj. koji ne mogu da dobiju adekvatno lečenje.

Kako radi Best Doctors

Ako se razbolite i imate sreću da budete deo onih 62% uspešno i tačno dijagnostikovanih pacijenata. Velika je verovatnoća da posle toga Vaš postupak lečenja ne bude adekvatan. I Vi ste tada bespomoćni, razočarani i s pravom uplašeni za sebe i svoj život.

Ono što Vam je tada potrebno je mišljenje drugog lekara, odnosno potvrda dijagnoze i protokola vašeg lečenja. Čak ukoliko sve i bude tačno i potvrđeno, sledeće pitanje je da li za Vaše oboljenje postoji adekvatan tretman i izlečenje.

Suština Best Doctors-a je da povezuje ljude koji su suočeni sa izazovom kada je njihovo zdravlje dovedeno u pitanje, sa onima koji na najefikasniji način mogu da im pomognu. Zato je Best Doctors najsavršenije rešenje za dodatno životno osiguranje.

Najveći svetski stručnjaci, članovi mreže Best Doctors, podrobnom i detaljnom analizom vaše medicinske dokumentacije proveravaju tačnost postavljene dijagnoze. Na osnovu toga oni donose pravu odluku o daljim koracima i postupcima vašeg lečenja.

Vaša medicinska dokumentacija ide u ruke specijalistima iz određene oblasti medicine koja tretira vaš zdravstveni problem. Posle toga Vi dobijate sveobuhvatan i kompletan izveštaj o konačnoj dijagnozi sa preporukama i savetima za dalje lečenje.

Ta ponuda će sadržati tri medicinske ustanove bilo gde u svetu, gde na uspešan način tretiraju Vašu bolest.

Na Vama je da izaberete gde želite da odete na lečenje.

Kada date svoj pristanak, na preporuku vrhunskih svetskih stručnjaka o daljem toku Vašeg izlečenja, onda je jedina tema o kojoj bi trebalo da razmišljate budućnost po dolasku sa lečenja.

Zakazivanje lekarskih pregleda i svu proceduru oko Vašeg odlaska na izabranu kliniku preuzima Best Doctors. O svemu tome Vas blagovremeno obaveštava i konsultuje se sa Vama.

Best Doctors – pokriće troškova

Best Doctros je osiguranje zdravstvene zaštite koje pokriva sve troškove lečenja težih oboljenja bilo gde u svetu. Uključujući putne i smeštajne troškove ne samo za pacijenta već i za njegovog pratioca.

Pokriće na koje možete da računate je 1.000.000 evra godišnje, odnosno 2.000.000 evra za sve vreme trajanja ovog osiguranja. Ovaj program obuhvata teška i specifična oboljenja i bolesti. Čije specijalno i skupo lečenje ne može da pokrije nijedno zdavstveno osiguranje.

Pored gore navedenog pokrića, ukoliko imate ovu vrstu osiguranja, možete da računate i na dnevnu naknadu. Ova dnevna naknada iznosi 100 evra za hospitalizaciju u inostransvu, u trajanju do 60 dana. Takođe, doživotno Vam je na raspolaganju i 50.000 evra za nabavku lekova u Srbiji, dok se oporavljate od lečenja u inostranstvu.

Koje sve bolesti pokriva zdravstveno osiguranje Best Doktors?

Ukoliko svoje zdravlje osigurate na 1.000.000 evra, adekvatno lečenje možete da očekujete ako obolite od bilo kog malignog tumora, uključujući leukemiju, sarkom i limfom.

Takođe, ovo osiguranje pokriva i troškove lečenja bilo kojih premalignih tumora i karcinoma in-situ, koji su ograničeni na epitel iz koga potiču i nisu se raširili na okolna tkiva.

Best Doctors Vam može omogućiti podvrgavanje hirurškom zahvatu na savet kardiologa ukoliko Vam je potrebna korekcija suženja ili blokade jedne ili više koronarnih arterija, kao i zamenu srčanog zaliska.

Ovim osiguranjem pokriveni su i troškovi donacije ograna i transplantacija tkiva. Samim tim kao i svaka hirurška intervencija na mozgu i benignih tumora na kičmenom stubu.

Ovo besprekorno funkcionoše i kada je u piranju Best Doctors osiguranje u Srbiji.

Kolike su godišnje premije Best Doctorsa?

Koliko često ste u proteklih nekoliko godina u medijima gledali ili čitali apele ljudi za pomoć u lečenju u inostranstvu, jer ovde ne postoji adekvatan tretman za određenu bolest?

Koliko puta ste i sami bili humani, poslali sms poruku u nekoj akciji, ili uplatili na račun novac, kako bi pomogli nekoj porodici da svom detetu omogući lečenje?

Ne dozvolite da se to dogodi Vama i Vašim najdražima, ukoliko ste u mogućnosti da odvojite malo veći novac. Ukoliko se osigurajte preko ovog paketa sleduju Vam godišnje premije osiguranja koje možete videti u sledećoj tabeli:

Starost osiguranika/godineGodišnja premija osiguranja
0-1873.29 evra
18-65173.09 evra
65-74271.20 evra

Osiguranje sopstvenog zdravlja na 1.000.000 evra možete da zaključite na minimum godinu dana, a maksimalno na 25 godina.

Možete da osigurate tek rođenog člana porodice, ili starijeg ukućanina. Ovaj program moguće je sklopiti i samostalno, bez osnovne polise Životnog osiguranja. Ali je naša preporuka da to uradite uz neki od postojećih programa Životnog osiguranja. Obavezno uz agenta iz ovlašćene agencije za osiguranje.

Za one koji imaju da izdvoje manje novca mesečno, preporučujemo bar osnovno Životno osiguranje sa pokrićem na veliki broj bolesti.

Ovde možete potpuno besplatno popuniti formu izračuna za Zdravstveno osiguranje i proveriti koliko bi koštala polisa za Vas!

Možete nas i pozvati na broj telefona sa sajta i pitati sve u vezi dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kao i Životnog osiguranja.

Povezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *