fbpx

Kako dobiti najbolje auto KASKO osiguranje po najpovoljnijoj ceni?

Ne plaćajte više nego što morate. Razlike u ceni auto KASKO osiguranja mogu biti enormne. Cena KASKO osiguranja za Vaš auto u jednoj osiguravajućoj kući može da bude 70,000 RSD, a u drugoj čak i manje od 25,000 RSD sa dodatnim agencijskim popustima koje mi, kao Vaš lični zastupnik, rado prenosimo na Vas. Nije svako KASKO osiguranje isto.

NAJBOLJE AUTO KASKO OSIGURANJE

Garantujemo najpovoljniju cenu i najbolje uslove zaštite za Vas i Vaš automobil.

Ukoliko pronađete povoljniju KASKO ponudu od naše - mi ćemo Vam dati po istoj ceni.

SLEDEĆI KORAK »

Šta je KASKO auto osiguranje?

Za razliku od obaveznog osiguranja od auto-odgovornosti, koje svaki vozač mora kupiti pri registraciji vozila, KASKO osiguranje je Vaš dobrovoljan izbor.

KASKO je dodatno osiguranje za Vaš automobil kako biste ga zaštitili od rizika koje obavezno osiguranje od auto-odgovornosti ne pokriva.

Nesrećni slučajevi kao što je krađa, kada ga neko izgrebe ključevima ili polomi retrovizor na parkingu, kada padne "grad" i razbije sva stakla, pri poplavi, ili kada se slučajno zamislite i ne zakočite na vreme — u tim i sličnim situacijama Vam bude drago što imate KASKO osiguranje... jer bi Vas inače popravke i naknada štete koštala daleko više od cene KASKA.

Kako funkcioniše KASKO osiguranje?

Prostije objašnjeno: Vi platite manju sumu odabranoj osiguravajućoj kući (naročito ako nas angažujete da Vam pomognemo) kako bi ona na sebe preuzela od Vas određene rizike. Možete plaćati godišnje, polugodišnje ili mesečno.

Ako nastane šteta na Vašem vozillu koja je pokrivena ugovorom (ne brinite, čitamo sitna slova na papiru za Vas), osiguravajuća kuća je tada u obavezi da na sebe preuzme sve račune popravke vozila ili zamene za novo vozilo u slučaju krađe. I to će za Vas vrlo verovatno biti ozbiljna ušteda nego kada biste sve popravke morali da platite sami.

Naravno, neke osiguravajuće kuće će se potruditi da uštede na Vama i popravkama Vašeg automobila... ili će da odugovlače, zato ponekad vozači imaju i negativna iskustva sa Kasko osiguranjem. Bez brige, mi smo tu da čitamo sitna slova na papiru i zaštitimo Vaše interese pri naplati eventualne štete, kao i da Vam preporučimo osiguravajuću kuću koja će ceniti Vaš novac i lojalnost.

Za koga je namenjeno KASKO osiguranje?

Kasko osiguranje je namenjeno svakom ko želi da zaštiti svoj automobil i svoj novčanik od papreno skupih popravki, zamena delova ili servisa u slučaju nesrećne greške u saobraćaju, tuđeg bezobrazluka, razbojništva i nemara, ili čak i od neočekivanih klimatskih uslova (setite se poplava), kao i naravno od krađe.

Kasko osiguranje se najčešće kupuje kada vozite vredniji automobil kod koga su štete od sudara bolno skupe — ili ako je Vaš automobil atraktivan "plen" lopovima. To ne znači da je Kasko osiguranje rezervisano samo za Porsche, BMW, Mercedes, Audi i druge luksuznije marke vozila, već i za sve vrednije automobile gde popravka šteta ili krađe predstavlja ozbiljan finansijski gubitak — Volkswagen, Škoda, Mitsubishi, Opel, Jeep, Kia, Toyota i mnoge druge marke i tipovi vozila.

Ako novi model Vašeg vozila košta preko 15,000 evra, Vama se Kasko osiguranje gotovo sigurno isplati. Nije bitno da li je Vaše vozilo potpuno novo ili ima par godina iza sebe.

Obavezno osiguranje od auto-odgovornosti pomaže isključivo ako je drugi vozač kriv za nastalu štetu na Vašem vozilu, u svim ostalim slučajevima, ako nemate dobro Kasko osiguranje — štetu morate platiti sami. Čak i ako njihovo osiguranje pokriva štetu koju su Vama učinili, gubićete i nerve i vreme dok im pošteno naplatite štetu — ako uopšte uspete.

Kasko osiguranje je i obavezan uslov lizing kuća ako automobil kupujete na lizing kao pravno lice ili čak i na kredit. Bez kasko osiguranja neće Vam odobriti lizing. Oni se na taj način štite u slučaju da se vozilo ošteti ili ukrade u periodu trajanja lizinga. Problem je što će Vas lizing kuće često uslovljavati kod koje osiguravajuće kuće da kupite KASKO osiguranje, i to uglavnom po nekoliko puta višim cenama.

Da li se auto KASKO osiguranje isplati?

Došla su vremena kada je bolje imati nego nemati — isto važi i za KASKO osiguranje.

Naravno, kuc kuc u drvo, da Vi i Vaše vozilo nikad nikakvu štetu ne pretrpite. Tada možda deluje da ste bacili novac. Međutim, statistički, u periodu od 5 godina, dovoljno je i samo jednu ozbiljniju štetu da pretrpite koju će Vam pokriti KASKO osiguranje, i sve što ste do tada platili se isplati.

Uzmimo pravi primer jednog našeg klijenta: Gospodin je u svom Mitsubishi Outlander-u vozio ćerku u školu, zapričali su se dok su išli kroz vrlo mirnu, malu ulicu na Zvezdari, punu drveća — iznenada im je "izletelo" čovek u starijem Opelu, i to iz ulice iz koje je Opel imao prednost. Iako je godspodin sporo vozio i čak i video STOP znak, Opel se pojavio ni od kuda. Nije imao vremena da zakoči i udario je u drugo vozilo. Udarac je bio toliko silan da je Opel vozio na dva točka desetak metara i na kraju se zakucao u drvo. Na sreću niko nije povređen.

Naš klijent s Mitsubishi-jem je bio kriv. Njegova obavezna polisa od auto-odgovornosti je pokrila štetu koju je naneo Opelu, ali ne i ozbiljnu štetu nastalu na Mitsubishi-ju.

Popravka Mitsubishi-ja je koštala 2,800 evra i sve je brzo pokrilo KASKO osiguranje. Samo se u tom jednom slučaju u potpunosti isplatila zaštita vozila kroz KASKO.

Par godina pre toga, isti gospodin je vozio Jeep Grand Cheerokee, prolazio je pored bagera koji ga nije video i slučajno zakačio. Cela vrata sa desne strane vozila su potpuno uništena, zajedno sa stubom između vrata. Popravka je koštala oko 5,000 evra, koju je opet platilo KASKO osiguranje.

Samo u ta dva slučaja se u potpunosti isplatio KASKO. Možda nije jeftin, ali za bilo koje vrednije vozilo je bolje da ga imate nego da ga nemate.

Šta sve može pokriti KASKO osiguranje?

Skoro svaki slučaj koji možete zamisliti. Od klasičnih saobraćanih nezgoda (sudar, udar, proklizavanje) i oštećenja ili totalnog uništenja vozila, preko požara, oluje, udara groma, pada drveta na vozilo ili drugih predmeta, kao i kod poplava i zemljotresa, pa do razbojništva trećih lica i krađe vozila ili delova vozila.

Detaljnije uslove ćemo Vam predočiti u opštim uslovima pre nego što zaključite ugovor o Kasko osiguranju sa odabranom osiguravajućom kućom koja daje najbolje uslove cene i zaštite za Vaše vozilo.

Koliko košta KASKO osiguranje i od čega zavisi cena KASKA za Vaše vozilo?

Da li je vozilo novo ili polovno, da li se kupuje na lizing, na kredit ili gotovinom, koja je vrednost Vašeg automobila, koja je marka i da li je "kradljiv", koji je tip i koja je namena vozila, koje je godište, gde će biti vožen i koliko ste Vi lično kao vozač "rizični" samo su neki od brojnih faktora koji utiču na cenu KASKO osiguranja za Vaše vozilo.

Različite osiguravajuće kuće daju potpuno drugačije uslove za identičan automobil. Baš zato KASKO osiguranje za Vaš automobil ne treba da kupujete sami.

Nije svako KASKO osiguranje isto. Razlike u ceni auto KASKO osiguranja mogu biti enormne. Cena KASKA za Vaš auto u jednoj osiguravajućoj kući može da bude 70,000 RSD, a u drugoj čak i manje od 25,000 RSD sa dodatnim agencijskim popustima koje mi, kao Vaš lični zastupnik, rado prenosimo na Vas. Cilj nam je da steknemo Vaše poverenje kao doživotnog klijenta.

Nema potrebe da Kasko osiguranje za Vaš auto plaćate više nego što morate, kada za daleko manje novca možete dobiti istu zaštitu, ili čak i bolje uslove.

Ispod možete popuniti naš "kalkulator" za Kasko osiguranje, a mi ćemo Vam u kratkom roku pronaći i poslati najbolju KASKO ponudu za Vaše vozilo. Naša ponuda je neobavezujuća i informativnog karaktera.

3 glavna problema sa KASKO osiguranjem

Kupci KASKO osiguranja se najčešće susreću sa 3 glavna problema.

Veće cene nego što mora. Nemate vremena i ne znate gde i kako da pretražite sve ponude osiguravajućih kuća za Vaše vozilo, niste sigurni ko kakve uslove nudi niti želite da Vas zove bezbroj različitih prodavaca. Rezultat je da KASKO osiguranje platite skuplje nego što morate, i to ne samo jednom, već iz godine u godinu potencijalno gubite više stotina evra.

Uslovljavanje lizing kuće ili banke. Kako bi Vam krediti ili lizing bio odobren, banke će Vas često uputiti (iako na to nemaju pravo) na zaključenje nepovoljnog KASKO ugovora. Nemate taj problem kada imate svog ličnog zastupnika u osiguranju. Rent-a-car kompanijama koje češto kupuju vozila na lizing smo do sada uštedeli milione dinara na KASKO osiguranju. Možemo i Vama obezbediti bolje uslove i povoljniji KASKO.

Problemi pri naplati štete. Pojedine osiguravaće kuće biće vrlo ljubazne kada im Vi plaćate, ali malo komplikovanije kada moraju da plate štetu na Vašem vozilu. Treba da znate Vaša prava i da ih u potpunosti iskoristite. Zato Kasko osiguranje u Srbiji ne treba da kupujete sami.

Kako dobiti najpovoljnije KASKO osiguranje sa najvećom zaštitom?

Nije svako auto Kasko osiguranje isto i nema svaka osiguravajuća kuća istu ponudu. Možda na prvi pogled deluju slično ili Vam određena osiguravajuća kuća zvuči bolje zbog boljeg brendinga i marketinga, ali je zapravo daleko od toga.

Postoji ogroman broj opcija. Baš zato KASKO osiguranje ne treba da kupujete sami.

Vaš novac zaslužuje više. Zato smo mi tu. Kao Vaš lični zastupnik u osiguranju imamo uvid u KASKO ponude, cene i uslove svih osiguravajućih kompanija i tako pronalazimo najbolje rešenje za Vas i Vaše vozilo.

I to nije sve... Kao naš klijent, ne dobijate samo najbolje kasko osiguranje već i:

  • Pomoć pri naplati štete. Osiguravajuće kuće daće sve od sebe da Vam odugovlače i otežaju proces naplate štete na vozilu. Uvek postoji birokratija ili procedura koju možda niste ispoštovali jer niste čitali mala slova na papiru. Zato smo mi tu da problem rešimo u rekordnom roku i da Vi ne gubite vreme i nerve, a da na kraju još i ne dobijete kompletnu popravku ili naknadnu štete. Cilj nam je da Vam obezbedimo veću pravnu sigurnost, da Vaša prava budu maksimalno ispoštovana i da se u najkraćem mogućem vremenu možete vratiti svom autu.
  • Dodatni popusti. Za naše klijente redovno obezbeđujemo posebne popuste i pogodnosti koji nisu svima dostupni. Kao član našeg kluba klijenata, Vi i Vaša porodica uvek ćete imati pristup takvim akcijama, bilo koja vrsta osiguranja da Vam je potrebna. A kada je u pitanju Kasko osiguranje, naše dodatne agencijske popuste prenosimo na Vas.
  • I to sve bez rizika ili obaveza. I što je najbolje, naši saveti i ponude su za Vas neobavezujućeg, informativnog karaktera. Osiguravajuća kuća deo svoje zarade od Vaše kupljene polise Kasko osiguranja plati nama kao kompenzaciju. To nikako ne uvećava cenu Vaše polise – naprotiv, zbog velikog broja klijenata Vama skoro uvek možemo obezbediti bolje uslove nego da kasko osiguranje kupujete sami.

DND-TOP DI je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, ovlašćena i licencirana (br. licence: 8954) od strane Narodne banke Srbije.

Naše usluge su za Vas bez rizika i bez obaveza. Ukoliko steknemo Vaše poverenje, nas osiguravajuće kuće kod kojih se osigurate, kompenzuju određenim procentom od njihove zarade na osnovu Vaše kupljene polise, ali to nikako ne uvećava cenu Vaše polise — naprotiv. Mi kao Vaš nezavisni zastupnik ostvarujemo profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas, za sve Vaše buduće potrebe u osiguranju. U našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće nude po najpovoljnijim cenama. Naši saveti i ponude su za Vas neobavezujuće i informativnog karaktera.

Popunite formular i poručite najbolje KASKO osiguranje za Vaš automobil. Bez obaveza.

Neophodni podaci za pronalaženje najboljeg KASKO osiguranja
Pritiskom na dugme "Poruči" iznad dajete saglasnost agenciji da mogu prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Podaci se prikupljaju i obrađuju isključivo u cilju pronalaženja najboljeg KASKO osiguranja za Vas, potpuno su bezbedni i neće biti zloupotrebljeni.