fbpx

Ako vam je potrebno osiguranje, na pravom ste mestu.

Nema razloga da osiguranje kupujete sami. DND-TOP DI je tu da pomogne. Sarađujemo sa svim osiguravajućim kućama, i znamo kako da Vam obezbedimo bolje uslove i bolja rešenja pri kupovini bilo koje vrste osiguranja. Kao Vaš lični zastupnik u osiguranju, garantujemo da sa nama uvek dobijete više, lakše, brže, sigurnije, i to sve bez rizika – jer su naše ponude i saveti za Vas neobavezujući i informativnog karaktera. Cilj nam je da istovremeno smanjimo Vaše rizike kao i troškove koje imate prema osiguranju.

Nije bitno da li Vam je potrebno putno, zdravstveno, životno, kasko osiguranje... ili osiguranje za Vašu kuću, firmu, zaposlene, opremu – možemo Vam pomoći, uštedeti novac, vreme i energiju.

Saznajte više o vrstama osiguranja koje možete obezbediti sebi i svojim najbližima kako biste uživali u slobodnom životu – životu bez briga.

Putno osiguranje

Nemojte plaćati više nego što je zaista potrebno. Iskoristite najpovoljnije uslove putnog osiguranja koje odgovara Vašim realnim potrebama i konačno uživajte u odmoru.

ŽIVOTNO OSIGURANJE

Jedan od načina da smanjite neizvesnost i brigu o sopstvenoj budućnosti, kao i budućnosti Vaše porodice, jeste da investirate u najvredniji resurs — sebe.

Zdravstveno osiguranje

Uz dobrovoljno zdravstveno osiguranje, o Vašem zdravlju mogu brinuti stručnjaci koji Vas poštuju, i to u najsevremenijm ustanovama u Srbiji.

Ostale usluge

Sve što je vredno, vredi i osigurati. Vaše nepokretnosti, posao, auto, zaposlene, budućnost, i mnoge druge stvari koje Vam znače mogu biti adekvatno osigurane.

Pitanja? Zovite 011 770 4988.

Mi smo Vaš lični zastupnik u osiguranju. Tu smo za sva Vaša pitanja i potrebe kada je osiguranje u pitanju. Za sve vrste osiguranja.

Slobodno nam pišite putem forme za brze odgovore ili pozovite 011 770 4988 — bez obaveza.