fbpx

Kako dobiti najbolji paket privatnog zdravstvenog osiguranja po najpovoljnijoj ceni?

Nema potrebe da čekate po mesec dana samo da vidite lekara i da plaćate preskupe preglede. Možete priuštiti zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužujete.

DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Cena privatnog zdravstvenog osiguranja za Vas zavisi od brojnih faktora. Možemo Vam obezbediti najpovoljnije uslove za najveću zdravstvenu zaštitu.


Saznajte koja bi bila okvirna cena za Vas.

Nikada više ne čekajte u redu za lekara.

Da li su Vam se smučili neprijatni lekari, jurenje "veza" i čekanje u redovima samo da biste zakazali pregled, na koji ćete u najboljem slučaju otići za mesec dana?

Zašto je nečiji život vredniji od Vašeg samo zato što imaju "vezu"?

Da li ste uprkos tome što možda imate "knjižicu" ipak otišli kod privatnika i najobičniji pregled platili i preko 50 evra?

Šta zapravo dobijate od toga što svakog meseca uplaćujete doprinose za državno zdravstveno? Osim čuvene "pauze" za kaficu i opreme koja nije u funkciji baš kada je Vama potrebna.

Mene je poslednji pregled (gastroskopija) u privatnoj klinici zbog helikobakterije koštao skoro 30,000 dinara – u državnoj infektivnoj (počelo je kao trovanje) nisam uspela da dođem na red zbog ebole i robijaša sa policijskom pratnjom koji je stao ispred mene u redu. Moj prijatelj se ukočio vezivajući pertlu, pa je za mesec i po dana terapije kod fizijatra bio prinuđem da potroši preko 200 evra.

Samo običan rutinski pregled kod privatnog ginekologa može biti i 9,000 dinara. Uvodni pregled na koji je drugarica zbog naglog poremećaja hormona morala da ode ju je koštao 13,000 dinara, a cela terapija oko 400 evra – druga opcija je bila da čeka 6 meseci da dođe na red kod državnog lekara.

Kada Vam je potreban samo običan pregled (na primer kod očnog ili ginekologa) zašto biste se mešali sa bolesnim ljudima samo da biste dobili uput?

A kada imate uput i konačno dođe "Vaš dan" naravno pokvari se skener ili ne radi ultrazvuk. Ili je lekar baš tad uzeo godišnji. A Vama propade ceo dan.

Ako ipak dođete do lekara – lekar u državnoj ustanovi često nije u stanju da Vam pruži kompletan tretman, jer pacijenti pristižu kao na pokretnoj traci.

Zato se mnogima dešava da dobiju pogrešnu terapiju i time dodatno iskomplikuju svoje zdravstveno stanje.

I to sve "dobijate" ako imate zdravstvenu knjižicu.

A šta ako je uopšte nemate?

Nema potrebe da čekate po mesec dana samo da vidite lekara. I nema potrebe da plaćate preskupe preglede.

Zaslužujete bolju zdravstvenu negu i više poštovanja.

Sada možete imati adekvatan tretman gde Vam lekar posveti svoju potpunu pažnjui zahvaljujući tome da ispravnu dijagnozu sa odgovarajućom terapijom.

Dovoljno je samo da pozovete i za 5 minuta zakažete pregled, bez čekanja, bez neprijatnosti, bez nerviranja. Naravno u najbolje opremljenim bolnicama i klinikama po svim svetskim standardima. U terminima koji Vama odgovaraju, bez čekanja. Kod bilo kog specijaliste.

I to Vas neće koštati čitavo bogatstvo. Neće Vas koštati čak ni upola onoliko koliko Vam sada država oduzima od plate. Verovali ili ne, možete sebi priuštiti najbolju zdravstvenu negu već počevši od svega 15-20 evra mesečno. Cena za Vas zavisi od nekoliko faktora, kao što je Vaše trenutno zdravstveno stanje, Vaše godište i zanimanje. Mi smo tu da Vam pomognemo u formiranju najboljeg paketa privatne zdravstvene zaštite koji odgovara Vašim realnim potrebama.

Dobro je da u sistem privatnog zdravstvenog osiguranja uđete što ranije i što zdraviji, jer je u Srbiji privatno zdravstveno osiguranje još uvek relativno povoljno.

Ako još uvek niste sigurni, dozvolite da Vam predstavimo samo neke od brojnih koristi dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Top 7 razloga zbog kojih se dobrovoljno zdravstveno osiguranje isplati

Dobijete bar 100,000 dinara više.
Zavisno od vaših godina i pola, za oko 15 evra mesečno sebi možete kupiti dobrovoljno zdravstveno osiguranje s godišnjim "kreditom" od oko 1,000 evra. Ili za oko 20,000 dinara godišnje možete u najboljim privatnim ustanovama potrošiti oko 120,000 dinara na preglede, lečenje i lekove. Dobijate otprilike 550% više nego što ste platili. To je kao da svaku posetu "privatniku" plaćate 5 puta manje nego u ovom trenutku. Nije bitno da li ćete sve to iskoristiti već da znate da Vam je na dohvat ruke ako zatreba i da ne morate neplanirano plaćati iz sopstvenog džepa.
Sve je već plaćeno.
Nema iznenađenja i neočekivanih udaraca po novčaniku. Sve je već plaćeno. Samo ostavite karticu od Vaše osiguravajuće kuće i račun ide direktno njima. Nema čekanja da Vam se novac refundira. Klinika ili bolnica ispostave račun Vašem osiguranju i kraj. Bez iznenađenja. Bez neplaniranih troškova.
Jedan poziv menja sve.
Ali zaista. Toliko je prosto. Kada imate privatno zdravstveno osiguranje, samo pozovete poseban call-centar za klijente i oni Vas za 5 minuta pozovu nazad da jave gde i za kada je zakazan pregled. Naravno u terminu koji Vama odgovara, a ne da Vam remete posao ili druge privatne planove. Često za isti dan i kod lekara specijaliste, a kod lekara opšte prakse uvek istog dana. Nije bitno da li je praznik ili nedelja popodne, možda sutradan putujete i hoćete da vidite lekara iz bilo kog razloga – odmah Vam je dostupan. Samo jedan poziv.
Pregled kod najboljih stručnjaka.
Sa dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjem imate pristup najboljim zdravstvenim stručnjastima iz privatnih i državnih ustanova u celoj Srbiji. Oni su tu pošteno plaćeni za svoje znanje i moraju striktno poštovati određene standarde kvaliteta i redovne provere kako bi uopšte mogli biti saradnici osiguravajućih kuća.
Nije bitno da li Vam je potreban urolog, ginekolog, dermatolog, endokrinolog, kardiolog, pedijatar, pshiholog, psihijatar, neurolog, radiolog, alergolog, pulmolog, ortoped, fizijatar, ili bilo koji drugi lekar specijalista – hiljade zdravstvenih stručnjaka u celoj Srbiji stoji Vam na raspolaganju i mogu Vas pregledati, savetovati, lečiti.
I to u najsavremenijim ustanovama.
Najbolje opremljene privatne bolnice, domovi zdravlja, laboratorije, ordinacije i poliklinike sa najsavremenijom tehnologijom koje su ispunile stroge kriterijume osiguravajućih kompanija sada su Vam dostupni. Čisto. Uredno. Ljubazno.
Ne samo u Beogradu, Nišu, Novom Sadu već i u manjim gradovima širom Srbije. Medigroup bolnica, Dr. Ristić, domovi zdravlja Jedro, Belmedic, Dr. Žutić, Euromedik, čak i brojni fizikalni centri i stomatološke ordinacije su samo neki od više stotina zdravstvenih ustanova na raspolaganju. Svi mogu biti pokriveni sa Vašim dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjem.
24 časa dežurni lekar.
Sa dobrovoljnim zdravstvenim osiguranjem 24 časa dnevno Vam je dostupan dežurni lekar. Kada god zatreba. Nije bitno da li je vikend, državni praznik, ili u pola noći – uvek imate na koga da se oslonite. I to je poseban osećaj sigurnosti.
Brzo, lako, profesionalno.
Privatno zdravstveno osiguranje je logičan izbor u svakom smislu. Štedite vreme, energiju, novac, i što je najvažnije – zdravlje. Ne morate da čekate u redovima, odmah dobijete zdravstvenu negu koju zaslužujete uz adekvatnu pažnju lekara specijaliste, i to sve bez "veza", nerviranja i velikih, neplaniranih troškova.
To su samo neki od razloga da već danas sebi priuštite privatno zdravstveno osiguranje i dobijete pažnju kakvu zaslužujete.
Ali koje je najbolje zdravstveno osiguranje?

Koje je najbolje privatno zdravstveno osiguranje?

Nije svako zdravstveno osiguranje isto i nema svaka osiguravajuća kuća istu ponudu. Možda na prvi pogled deluju slično, ali je zapravo daleko od toga. Postoji ogroman broj opcija. Baš zato osiguranje ne treba da kupujete sami.

Vi ste jedinstveni i zaslužujete rešenje koje odgovara Vašim ličnim potrebama i životnoj situaciji. Zavisno od Vaših potreba, godina, lokacije, zdravlja, želja i finansijskih mogućnosti – Vama može odgovarati potpuno drugačije rešenje.

Zato smo mi tu. Kao Vaš lični zastupnik u osiguranju imamo uvid u ponude svih osiguravajućih kompanija i tako pronalazimo jedinstveno rešenje koje odgovara Vašim realnim potrebama i željama. Pravimo paket krojen za Vas.

Tako našim klijentima obezbeđujemo najbolju moguću zdravstvenu zaštitu po najpovoljnijim uslovima. Ali ima i drugih razloga zbog kojih nas klijenti hvale:

 • Nepristrasnost. Za razliku od agenata koji rade za osiguravajuće kuće, naša obaveza je isključivo prema Vama i Vašim interesima. Jedino nam je bitno da steknemo i zadržimo Vaše poverenje i da s Vama ostvarimo dugoročan odnos – kakav i imamo sa svim našim klijentima. Sarađujemo sa svim osiguravajućim kompanijama, a istovremeno smo potpuno nezavisni od njih. Zato naši klijenti znaju da predstavljamo njihove interese, a ne interese osiguravajućih kompanija.
 • Veća sigurnost. Naši klijenti s nama uživaju u većoj pravnoj sigurnosti nego kada osiguranje kupuju sami. Kao Vaš lični zastupnik u osiguranju znamo sve "marketinške cake" koje koriste osiguravajuće kompanije, pažljivo čitamo mala slova na papiru i unapred Vas štitimo od neželjenih situacija. Maksimalno brinemo o tome da Vaša prava budu ispoštovana od strane osiguravajućih kompanija i da ne potrošite novac na nešto što Vam ne treba ili što posle ne možete da upotrebite.
 • Bez obaveza ili rizika. I što je najbolje, naši saveti kao i ponude su za Vas neobavezujućeg, informativnog karaktera. Osiguravajuća kuća deo svoje zarade od Vaše kupljene zdravstvene polise plati nama kao kompenzaciju. To nikako ne uvećava cenu Vaše polise – naprotiv, zbog velikog broja klijenata Vama uvek možemo obezbediti bolje uslove nego da zdravstveno osiguranje kupujete sami.
 • Zakažite konsultaciju već danas i saznajte kako sebi možete priuštiti privatno zdravstveno osiguranje. Želimo da Vas upoznamo i da Vam obezbedimo zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužujete.

DND-TOP DI je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, ovlašćena i licencirana (br. licence: 8954) od strane Narodne banke Srbije.

Naše usluge su za Vas bez rizika i bez obaveza. Ukoliko steknemo Vaše poverenje, nas osiguravajuće kuće kod kojih se osigurate, kompenzuju određenim procentom od njihove zarade na osnovu Vaše kupljene polise, ali to nikako ne uvećava cenu Vaše polise — naprotiv. Mi kao Vaš nezavisni zastupnik ostvarujemo profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas, za sve Vaše buduće potrebe u osiguranju. U našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće nude po najpovoljnijim cenama. Naši saveti i ponude su za Vas neobavezujuće i informativnog karaktera.

Popunite formular i saznajte koja bi bila cena privatno zdravstvenog osiguranja za Vas.

Neophodni podaci za pronalaženje najbolje ponude.
DA
NE
Pritiskom na dugme "Saznaj Cenu" iznad dajete saglasnost agenciji da mogu prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Podaci se prikupljaju i obrađuju isključivo u cilju pronalaženja najboljeg PRIVATNOG ZDRAVSTVENOG osiguranja za Vas, potpuno su bezbedni i neće biti zloupotrebljeni.

Iskustva naših klijenata

 •   Posedujem karticu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i prezdavoljna sam što imam izbor lečenja i savetovanja u svim privatnim klinikama kao što je Medi group, Ristić, Jedro... od kad imam karticu ne znam šta znači red i čekanje na doktora kao i plaćanje bilo kakvih usluga i participacija. Već sam dve godine klijent i redovno plaćam osiguranje koje će mi pokrivati i praćenje trudnoće sa svim labaratoriskim analizama. Preporučila bih ga svim ljudima koji rade i nemaju vremena za redove i dugoročna zakazivanja. Jelena, bankar iz Beograda
 •   Već drugu godinu koristim privatno zdravstveno osiguranje, nisam znala da mali ginekološki zahvat pokriva moja polisa. Hvala Vam što ste me Vi zakazali kao moj lični savetnik i uštedeli 12.000 dinara koje sam spremila da platim intervenciju i pregled od 3.500 dinara. Jelena, student iz Niša
 •   Moja porodica koja broji četvoro dece mene i suprugu je prezadovoljna uslugama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja jer bukvalno i najmanju prehladu ili virus uz laboratorijske nalaze koji znaju da kostaju i do 100 eura ne plaćam. Decu koja su sklona virusima u obdaništu više ne vodim u domove zdravlja i ne čekam u kilometarskim redovima. Pored toga što do doktora dođemo bez čekanja, mnogo znači i posvećenost u ustanovama u koje smo do sada išli. Branko, inženjer iz Novog Sada
 •   Od kako imam privatno zdravstveno osiguranje prvi put se osećam dobrodošla i da me ne gledaju kao čudo prirode kad sam se obratila lekaru. Posle kontrole i terapije doživela sam da me je lekar opšte prakse pozvao i pitao kako se osećam i bukvalno dao privatan broj da se obratim ako nešto bude trebalo. Prvi put u životu sam se osećala kao čovek a ne kao pacijent. Verovatno je razlog takvog ponašanja cena koju plaća moja osiguravajuća kuća i baš zbog toga sa radošću plaćam ovu vrstu osiguranja. Tanja, web dizajner iz Beograda
 •   Uvek sam se plašila da je dobrovoljno zdravstveno osiguranje za one koji imaju puno para. Ove godine sam platila polisu i za mene i dete je koštalo 205 evra i obuhvatala je zdravstvene usluge do 1000 eura. Hvala mojim kolegama što su bili otvoreni da mi pričaju da to nije toliko skupo i hvala Vama što ste došli kod nas u firmu i u potpunosti servisirali kratko, koncizno i jasno bez osećanja da me dave prodavci osiguranja. Tamara, zaposlena u NVO iz Beograda

Šta sve može pokriti privatno zdravstveno osiguranje?

 • preventivni sistematski pregledi
 • sva laboratorijska ispitivanja
 • hirurške intervencije
 • bolničko i vanbolničko lečenje
 • zdravstvena zaštita trudnica
 • fizikalna terapija
 • lekovi propisani od strane lekara
 • stomatološke usluge
 • hitan sanitetski prevoz
 • homeopatija i akupunktura