fbpx

Dozvolite da i Vama sačuvamo novac, vreme i energiju.

Poznati američki autor Malcolm Gladwell u svojoj knjizi Outliers tvrdi da je za majstorsko vladanje određenom veštinom potrebno bar 10,000 sati vežbe. Slažemo se sa njim. A naša veština je štednja. Zato je naš tim licenciranih stručnjaka u poslednjoj deceniji proveo više od 20,000 sati štedeći našim klijentima novac. Posle više godina rada u različitim osiguravajućim kućama, 2008. godine odlučili smo da osnujemo sopstevenu agenciju – DND-TOP DI. Od tada smo zadržali isti cilj: da našim klijentima zaista možemo pružiti najbolje što osiguravajuće kuće nude. Nezavisno. Nepristrasno. Lično.

Danas uspešno zastupamo 88 pravnih lica i svakodnevno stičemo poverenje novih, kako domaćih, tako i stranih kompanija koje posluju u Srbiji. Naši rezultati se najbolje pokazuju u finansijskim i vremenskim uštedama, kao i većoj poslovnoj sigurnosti koju svojim klijentima obezbeđujemo.

Kada je CT Retail izdvojen iz Comtrade grupe, po popisu u radnjama i osiguranju istih utvrdili smo da se četiri godine plaća osiguranje za 3 radnje koje više i ne postoje na tim lokacijama. Tako je ostvarena ušteda od preko 700,000 dinara na godišnjem nivou.

Autoprevozniku Srbija Tours smo za manje od 25 minuta likvidirali štetu i servisu platili popravku i zamenu šoferšajbne koja je veoma skupa.

Krka Rent-a-Car-u je u potpunosti odbijena šteta, na samo jednu žalbu, pozivajući se na zakone kako iz obligacije tako i iz zakona o turizmu obezbedili da se klijentu odmah isplati šteta. Star Rent-a-Car-u iz Obrenovca je u poplavi potopljeno 5 vozila. Za 4 vozila smo po svakom vozilu naplatili 30% više od predložene sume iz osiguravajuće kuće, a za peto vozilo, koje je bilo u potpunosti odbijeno jer je bilo osigurano u drugoj osiguravajućoj kući, uspeli smo da naplatimo štetu.

Kompaniji Bekament pri kupovini 7 novih kamiona, ponude iz osiguravajućih kuća bile su više od duplo od onoga što smo za njih ugovorili.

Sve naše klijente koji nabavljaju vozila preko lizing kuća savetujemo pri kupovini osiguranja, jer su obično obmanjeni, ucenjeni i primorani da kupuju skupe polise. Osiguranje preko lizing kuće košta 1,000 evra, dok kada se lizingu spomene zastupnik, polise se obezbede i za 360 evra.

Svakodnevno za naše klijente štedimo i vreme i novac, zato što pratimo i poznajemo ponude osiguravajućih kuća, tako za ista pokrića i ugovorene rizike postižemo potpuno različite cene.

Tako smo našim klijentima do sada uštedeli milione. I zahvaljujući tom iskustvu Vama danas možemo pružiti još više.

Videli smo sopstvenim očima kakvu životnu razliku osiguranje može napraviti, bilo da ga imate ili da ga nemate. Kada nas prijatelji od klijenata zovu zato što od osiguravajućih kompanija ne mogu naplatiti ono za šta su verovali da su imali pravo. Kada nas klijenti zovu srećni što neočekivanu štetu ne moraju platiti sami. Kada dobijete više nego što ste očekivali. To su stvari koje nas motivišu da se bavimo osiguranjem.

Osnova našeg posla je izgradnja poverenja sa Vama, jer jedino ako se redovno vraćate kod nas, za sve Vaše potrebe u osiguranju, možemo ostvariti profit. Zato je u našem interesu da Vi uvek dobijete najbolje pokriće po najpovoljnijim cenama, čak i ako je naša zarada manja.

Nije bitno da li Vam je potrebno putno, zdravstveno, životno, kasko osiguranje... ili osiguranje za Vašu kuću, firmu, zaposlene, opremu – možemo Vam pomoći, uštedeti novac, vreme i energiju. Sledeći put kada Vam zatreba bilo koja vrsta osiguranja, pišite nam ili pozovite, uverite se sami u naše tvrdnje i pridružite se našim zadovoljnim klijentima. Rado ćemo Vas posavetovati i poslati neobaveznu ponudu za bilo koju vrstu osiguranja.

Kako do nas?

Posetite nas u Jurija Gagarina 14D u Beogradu (Belvil, zgrada Maslačak), radnim danima od 9:00 do 17:00 i Subotom od 9:00 do 14:00.

DND-TOP DI je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, ovlašćena i licencirana (br. licence: 8954) od strane Narodne banke Srbije.

Naše usluge su za Vas bez rizika i bez obaveza. Ukoliko steknemo Vaše poverenje, nas osiguravajuće kuće kod kojih se osigurate, kompenzuju određenim procentom od njihove zarade na osnovu Vaše kupljene polise, ali to nikako ne uvećava cenu Vaše polise — naprotiv. Mi kao Vaš nezavisni zastupnik ostvarujemo profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas, za sve Vaše buduće potrebe u osiguranju. U našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće nude po najpovoljnijim cenama. Naši saveti i ponude su za Vas neobavezujuće i informativnog karaktera.

PONOSNO ZASTUPAMO

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

  •   Vaš sam klijent već godinu i po dana jer znam da je vaš opis posla za razliku od mog da zastupate interese osiguranika, a ne osiguravajućih kompanija. Boris T., prodavac osiguranja
  •   Nikada neću zaboraviti da ste mi obračunali i uštedeli na 6 kamiona i vozača tačno moju godišnju štednju koju sam bacala i plaćala skupa osiguranja umesto da sam i to sačuvala. Gordana N., špediter
  •   Poseban motiv mi je bio kada sam obišao prijatelje u Sloveniji i Austriji i shvatio da oni imaju isto osiguranje koje ste vi meni predložili, tada sam uzeo i drugu polisu. Nemanja V., otac troje dece

Pitanja? Zovite 011 770 4988.

Mi smo Vaš lični zastupnik u osiguranju. Tu smo za sva Vaša pitanja i potrebe kada je osiguranje u pitanju. Za sve vrste osiguranja.

Slobodno nam pišite putem forme za brze odgovore ili pozovite 011 770 4988 — bez obaveza.