fbpx

Kako dobiti najbolji paket životnog osiguranja po najpovoljnijoj ceni?

Nemojte ostaviti sebe i svoje najbliže bez adekvatne zaštite. Štedite sigurno i lako obezbedite sebi privatnu penziju kroz životno osiguranje.

ŽIVOTNO OSIGURANJE

Ako razmišljate o štednji i zaštiti kroz životno osiguranje, na pravom ste mestu. Našim klijentima godinama obezbeđujemo značajno povoljnije uslove i vrednije polise životnog osiguranja.


Zatražite informativnu ponudu.

Nemojte ostaviti sebe i svoje najbliže bez adekvatne zaštite.

Ako finansijska sigurnost Vaših najbližih zavisi od Vašeg zdravlja i prihoda, ako Vaš novac želite čuvati na sigurnom – gde se pri tom i uvećava, ako želite sami sebi odrediti penziju – s kojom možete dostojanstveno živeti, ako svojoj deci želite obezbediti sigurniju budućnost i bolje školovanje, i ako želite veću kontrolu nad svojom budućnošću – onda ste na pravom mestu.

Pažljivo pročitajte ovu stranicu do samog kraja, zato što Vam ona može potpuno promeniti život na bolje, i to u svakom smislu.

Razmislite samo malo o sledećim pitanjima:

Šta bi se dogodilo sa Vama ili Vašom porodicom ako Vi sutra više ne biste bili sposobni za rad?

Da li se Vaši najbliži oslanjaju na Vas finansijski, i da li bi se snašli ako bi se Vama sutra nešto dogodilo?

Da li Vas ponekad zabrine kako ćete dočekati stare dane?

Da li će Vaša buduća državna penzija (ako je uopšte bude) biti dovoljna da održite isti stil života, ili ćete morati da budete nekome na teretu?

Da li verujete da će država adekvatno brinuti o Vama?

Kako biste se osećali kada biste mogli bezbrižno da štedite i investirate Vaš novac, a da pri tom ne razmišljate da li će isti propasti?

Da li biste mogli sa više samopouzdanja da napredujete u poslovnim poduhvatima, znajući da eventualni neuspeh neće pasti na leđa Vaših najbližih?

Ne želimo da Vas plašimo, ali verujemo da svaka odgovorna osoba koja ceni svoj život i voli svoju porodicu mora sebi postaviti neka od ovih pitanja. Jer život jeste nepredvidiv, i neprilike se često dogode kada ih najmanje očekujemo. Možda ne u Vašem životu, ali samo pogledajte svoje okruženje.

Nažalost, u svetu u kome danas živimo, jedina osoba na koju zaista možete računati je osoba koju gledate u ogledalu. Ako Vi ne preuzmete odgovornost za Vašu budućnost, verovatno neće niko drugi.

Jedan od načina da smanjite neizvesnost i brigu o sopstvenoj, kao i o budućnosti Vaše porodice jeste da osigurate upravo taj najvredniji resurs — sebe i svoj život.

Ali pre nego što Vas upoznamo s brojnim koristima životnog osiguranja, moramo razjasniti par čestih zabluda.

Za razliku od, na primer, Australije, u kojoj 55% ljudi poseduje određeno životno osiguranje, u Srbiji je svega 6% građana osiguralo svoj život. I oni to mahom kriju, u strahu od sopstvene familije. Nije to samo zato što je standard u Srbiji toliko niži nego u zemljama kao što je Australija (jer je dovoljan i samo 1 evro dnevno kako biste sebe osigurali), već je to zapravo pokazatelj koliko malo vrednujemo sopstveni život.

Uspešni pojedinci imaju plan, viziju, cilj. Gledaju pet, deset, dvadeset i više godina unapred. Danas prave odluke čiju korist vidi možda tek sledeća generacija. Danas sade seme iz koga vremenom izraste veliko drvo. Hlad, plod, zaštita.

Drugi razlog zašto retko ko u Srbiji ima životno osiguranje je strah. I to ne samo strah zbog manjka poverenja, već pre svega strah od sopstvene budućnosti. Mnogi se plaše čak i da razmišljanju o svojoj budućnosti. Životno osiguranje? Pu, pu, pu. Pomeri se s mesta.

Strah nas čini toliko sujevernim da životno osiguranje vidimo kao poziv za smrt. To je u stvari pokazatelj koliko malo verujemo u sebe i svoj uticaj na sredinu. Naravno, jer je lakše biti žrtva okolnosti nego kreator sopstvene budućnosti.

U razvijenijim zemljama građani razumeju da je cilj osiguravajućih kompanija upravo da ostanemo živi, jer oni samo tada ostvaruju profit (zato i ne može svako dobiti životno osiguranje, a ni po najboljim uslovima). Oni razumeju da životno osiguranje nije korisno samo u slučaju smrti, već predstavlja daleko više od toga. Zato koriste životno osiguranje kao finansijski alat – alat koji smanjuje realne rizike i povećava njihovu kontrolu i uticaj nad svojom budućnošću.

Zato što cene i poštuju sebe, svoju porodicu, svoj rad, vreme, novac, i svoje životne rezultate – potpuno je prirodno da osiguraju ono najvrednije – svoj život. To je deo njihovog i kratkoročnog i dugoročnog finansijskog plana, vizije i kulture. Zato oni mogu s mnogo više entuzijazma pričati o budućnosti. Nema svakodnevnih briga i prevrtanja u krevetu. Zato mogu s više samopouzdanja da koračaju napred i da se probude raspoloženi, znajući da će sve zaista biti OK – a možda čak i odlično. Ipak je nedostatak briga mnogo lakša psihička osnova za pravljenje dobrih rezultata u životu.

U svakom slučaju, do sad treba da Vam je jasno: životno osiguranje nije za svakoga. Ako nemate viziju, ako ne verujete u sebe, ako ne želite preuzeti odgovornost za svoju budućnost, i ne umete razmišljati dugoročno – onda životno osiguranje definitivno nije za vas. Slobodno idite sada.

U suprotnom, dozvolite da Vas upoznamo sa samo nekim od mnogih koristi životnog osiguranja.

5 razloga da već danas uzmete sebi životno osiguranje:

Štedite sigurno.
Bilo da štedite za školovanje dece, komforniju penziju ili nešto treće – opustite se. Životno osiguranje je jedno od najbezbednijih oblika štednje. Neke od stranih osiguravajućih kuća s kojima sarađujemo uspešno posluju već preko 200 godina. Vaša polisa životnog osiguranja je hartija od vrednosti koje se može unovčiti u Narodnoj Banci, gde je i izdata, a svaka strana osiguravajuća kuća mora izvršiti i reosiguranje Vaše polise. Možete mirno da spavate, Vaša štednja je potpuno bezbedna, i to nije sve.
Neka vaš novac radi za vas.
Dok štedite, Vaš novac ne leži nepokretno, već marljivo radi, umnožava se i povećava svoju vrednost. Osiguravajuće kuće pametno i bezbedno investiraju Vaš novac koji vremenom akumulira. Sve više i više. Na kraju, dobijete daleko više nego što biste dobili štedeći u banci ili da dopustite da Vašu ušteđevinu pojede inflacija. Iako ni osiguravajuće kuće ne mogu garantovati dobit, svake godine ćete biti obavešteni o uspehu rada osiguravajuće kuće, a pored daleko veće dobiti i sigurnosti nego u bilo kojoj banci, kod osiguranja je zaštićeno i ono najvrednije — Vaš život. Umesto da sada imate 30,000 evra "u šteku", Vi možete investirati u svoje životno osiguranje i Vaša polisa odmah ima vrednost kao da ste štedeli 25 godina.
Obezbedite sebi privatnu penziju.
Štednja kroz životno osiguranje Vam služi kao privatna penzija. Tako starost možete dočekati s osmehom na licu – živeći normalno i dostojanstveno, bez da ste bilo kome na teretu. Budite nezavisni od države, porodice, firme i danas odredite sami sebi penziju. Kada doživite svoju polisu, sav novac možete podići – i nećete plaćati porez na štednju – ili možete odrediti da Vam se isplaćuje mesečna privatna penzija. Tako pod stare dane možete održati isti životni standard kao danas, bez nepotrebnih odricanja.
Finansijska sigurnost za Vas i Vašu porodicu.
Da li možete priuštiti da ne budete zaštićeni? Ne dozvolite životnim neprilikama da poremete Vašu sigurnu koncepciju budućnosti. Ako se tokom trajanja polise Vama nešto dogodi, pa više niste sposobni za rad, ili dođe do smrtnog slučaja, Vaši najbliži ne ostaju bez ičega, već imaju na šta da se oslone. Vaše životno osiguranje se tada aktivira i tu je da im pomogne u najtežim trenucima. Zato što ste Vi odgovorno mislili na njih i danas doneli pravu odluku. Ne morate imati ogromnu ušteđevinu da biste spavali mirno! Počnite da štedite po malo kroz životno osiguranje i Vi i Vaša porodica ste odmah bezbrižniji i sigurniji. Kupovinom polise životnog osiguranja Vi faktički unapred imate novac za "ne daj Bože".
Dovoljno je malo, da dobijete mnogo.
Kod životnog osiguranja, osiguravajuće kuće računaju da ćete Vašu polisu doživeti, zato Vam kao podsticaj mogu nuditi odličan odnos cene i kvaliteta – tako štedeći i svega 1 evro dnevno, u rukama možete držati polisu vrednu preko 10,000 evra. Dovoljno je vrlo malo, da Vi i Vaša porodica dobijete mnogo. Štednju gde vaš novac vredno radi, jednog dana Vaša privatna penzija, a u međuvremenu, sigurnost i oslonac za Vas i Vaše najbliže u slučaju neprilika. To su samo neki od razloga da već danas uzmete životno osiguranje.

Koje je najbolje životno osiguranje za Vas?

Za početak, morate znati da nije svako životno osiguranje isto.

Kupovina životnog osiguranja je slično kao da kupujete novi automobil. Ima puno različitih brendova, mnogo zavisi od Vaših potreba, želja, mogućnosti. Nije uvek laka odluka, pogotovu kada imate više opcija. A svaki prodavac će Vam hvaliti svoj proizvod.

Nema razloga da životno osiguranje kupujete sami. Mi smo tu da pomognemo kao Vaš lični zastupnik u osiguranju. Sarađujemo sa svim osiguravajućim kućama, i znamo kako da Vam obezbedimo bolje uslove i bolje rešenje. Kao Vaš zastupnik u osiguranju, garantujemo da sa nama:

 • Uvek dobijete više. Našim klijentima redovno ugovaramo značajno bolje uslove pri kupovini životnog osiguranja. Dobićete vredniju polisu, veću zaštitu, i na kraju veću dobit nego kada biste osiguranje kupili sami.
 • Lakše i brže. Ne morate da gubite vreme i energiju na razgovore sa prodavcima po različitim osiguravajućim kućama, ne morate čak ni da kročite u osiguravajuće kuće. Mi smo to sve već završili za Vas.
 • U prvoj klasi. Naše klijente osiguravajuće kuće tretiraju kao putnike prve klase, iako karte uglavnom kupuju po najpovoljnijim cenama. To je naš uslov za saradnju sa njima.
 • Bez rizika. I što je najbolje, naše usluge i saveti su za Vas neobavezujuće prirode, informativnog karaktera i bez rizika. Osiguravajuća kuća deo svoje zarade od Vaše kupljene polise plati nama kao kompenzaciju. To nikako ne uvećava cenu Vaše polise – naprotiv, zbog velikog broja klijenata Vama uvek možemo obezbediti bolje uslove nego da sami pregovarate.
 • Zakažite konsultaciju već danas i saznajte kako možete zaštiti ono najvrednije. Želimo da Vas upoznamo, pomognemo u donošenju ove važne odluke, i obezbedimo najbolje moguće uslove pri kupovini životnog osiguranja.

DND-TOP DI je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, ovlašćena i licencirana (br. licence: 8954) od strane Narodne banke Srbije.

Naše usluge su za Vas bez rizika i bez obaveza. Ukoliko steknemo Vaše poverenje, nas osiguravajuće kuće kod kojih se osigurate, kompenzuju određenim procentom od njihove zarade na osnovu Vaše kupljene polise, ali to nikako ne uvećava cenu Vaše polise — naprotiv. Mi kao Vaš nezavisni zastupnik ostvarujemo profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas, za sve Vaše buduće potrebe u osiguranju. U našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće nude po najpovoljnijim cenama. Naši saveti i ponude su za Vas neobavezujuće i informativnog karaktera.

Popunite formular i saznajte koliko bi bila vredna Vaša polisa.

Neophodni podaci za pronalaženje najboljeg životnog osiguranja. Napravićemo Vam neobavezujuću ponudu informativnog karaktera.
DA
NE
DA
NE
DA
NE
DA
NE
DA
NE

Pritiskom na dugme "Pošalji zahtev" iznad dajete saglasnost agenciji “DND-TOP DI“ da može prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Podaci se prikupljaju i obrađuju isključivo u cilju pronalaženja najboljeg ŽIVOTNOG osiguranja za Vas, potpuno su bezbedni i nikada neće biti zloupotrebljeni. Takođe, ovim putem dajete saglasnost da se Vaši lični podaci proslede osiguravajućim društvima u cilju pripreme ponude za zaključenje životnog osiguranja, kao i kontaktiranja od strane osiguravajućeg društva (ukoliko mi procenimo da je njihova ponuda najbolja za Vaš slučaj), radi održavanja sastanka na kome će Vam se prezentovati ponuda za osiguranje u skladu sa Vašim potrebama, a imajući u vidu odgovore na pitanja iz formulara.

Šta kažu naši klijenti

 •   Imam 47 godina i pre pet godina sam uzela štednju kroz životno osiguranje. Kako sam inspektor svesna sam da od državnih penzija neće biti neke koristi i odlućila sam da investiram u ovaj tip štednje. Moj cilj je bio da obezbedim dodatnu privatnu penziju da bi starost dočekala bezbrižnije. Veliko zadovoljstvo mi je što ste mi obezbedili da za vreme trajanja štednje pre svega moje zdravlje bude osigurano, to me posebno čini zadovoljnim klijentom. Moj standard nije pao stim što investiram 10% od plate svaki mesec. Ljubinka, inspektor
 •   Kupio sam životno osiguranje preko Vas na preporuku prijatelja i jako sam zadovoljan Vašom profesionalnošću i posvećenošću. Od kad imam životno osiguranje osećam se mnogo opuštenije i prosto mirnije spavam kada znam da je moja porodica bar malo zaštićenija u slučaju da se meni nešto dogodi. Plus, do sada nikako nisam uspevao da uštedim, a ovako kada sam primoran, osećam se bolje i disciplinovanije znajući da bar nešto ostaje od mog rada. Planiramo da uzmemo životno osiguranje i za suprugu i bebu kao dodatan vid štednje. Stefan, preduzetnik
 •   U proteklih 30 godina radila sam na puno mesta i u Srbiji i u inostranstvu, nikada nisam imala problem da nađem dobar posao, ali sam zato uvek puno i trošila. Shvatiši da brzo prolaze godine, ulaskom u 50. godinu odlučila sam da počnem da štedim na ovaj način i obezbedim sebi privatnu penziju. Jako sam zadovoljna Vašom uslugom i odnosom prema meni. Puno ste mi pomogli da napravim pravu odluku i sada se osećam mnogo bezbrižnije u vezi starijih dana, znajući da neću morati da budem na teretu svoje dece. Zorana, menadžer u NVO
 •   Moja supruga i ja već 4 godine plaćamo osiguranje da bi obezbedili penziju jer u državnu ne verujemo, a i od te 4 godine 2 godine nismo bili prijavljeni u firmi. Poslednjih godinu dana smo dobili dete i nismo bili pu mogućnosti da plaćamo veće sume koje smo ugovorili u početku, vaša posvećenost da ne prekidamo ugovor, a da smo i dalje osigurani jer nam tako budžet dozvoljava, a da nismo morali sami ići u osiguravajuću kuću je bio poseban osećaj sigurnosti. Tek tada smo videli da vi u stvari zastupate nas i naše interese a ne osiguravajuću kompaniju. Dodatan motiv da istrajemo u ovome je i to što je naše dete osigurano preko nas do 18 godine. Vladimir, preduzetnik
 •   Zdravo ja sam Sanja i bavim se protetikom. Hvala Bogu da ste se Vi pojavili, iako u mom najtežem trenutku kada sam otvarala svoju privatnu laboratoriju. Počela sam svaki mesec plaćati svoju štednju gde sam zaštićena i od težih bolesti kao i nesposobnosti za rad. Polisu plaćam 6 godina i žao mi je što od početka svoga rada nisam sve ulagala u svoju polisu jer od države neću dobiti ništa, a na mojoj polisi tačno piše koliko ona vredi svake naredne godine. Polisu je gledao i moj brat koji je advokat i koji mi je objasnio da je to hartija od vrednosti koju za ne daj Bože mogu da unovčim i rešim eventualnu situaciju. Dok auto, stan ili poslovni prostor ne mogu unovčiti za 72 sata, a da pritom ne izgubim. Sanja, protetičar
 •   Ja sam Nemanja otac sam troje dece i suprug zdravstvenog radnika, nikada nisam imao zdravstvenu zaštitu i nikada nisam bio prijavljen. Bavim se sportom ceo život, u poslednjih 10 godina vlasnik sam fitnes centra koji je registrovan kao sportsko društvo te nisam u obavezi da plaćam bilo kakve doprinose. Uvek sam verovao u nešto što je privatno i nešto što sam biram a ne nešto što nameće država. Iz tih razloga sam uzeo austrijsko osiguranje gde je vlasništvo 99% stranac. Osiguranje plaćam već 7 godina, nikada se nije desilo da uplatnica nije stigla na adresu i da svake godine nisam bio obavešten o dobiti ili da je nešto falilo. Poseban motiv mi je bio kada sam obišao prijatelje u Sloveniji i Austriji i shvatio da oni imaju isto osiguranje koje ste vi meni predložili, tada sam uzeo i drugu polisu. Nemanja, preduzetnik
 •   Ja sam Nikola profesionalni sam fudbaler. Moja najveća sreća je što jedine pare koje investiram u životno osiguranje nemam na dohvat ruke, tako da je jedino što sam uštedeo to je ono što sam ubacio u osiguranje. Istina često me Vi kao moj lični zatupnik nazovete i opomenete kad je krajnji rok da platim što je meni od velikog značaja jer uvek osećam da neko vodi računa o meni. Najviše me je motivisalo to što ste mi odmah rekli da ne mogu da osiguram noge od nezgode bez uvijanja i zavijanja, Vi ste jednostavno rekli TO NE MOŽE i to me je privuklo da radim sa vama. Nikola, fudbaler

Česta pitanja o životnom osiguranju

Koliko košta životno osiguranje?

Najmanja cifra je ona koja Vam ne remeti kućni budžet. Idealno je da štedite 10% mesečnih primanja. Cena koju biste plaćali zavisi od većeg broja faktora, a glavna stavka koja određuje mesečnu ili godišnju premiju (suma koju investirate) jeste koliku osiguranu sumu želite.

Od čega zavisi osigurana suma (vrednost polise životnog osiguranja)?

Osigurana suma zavisi od više faktora, a neki od glavnih su: Vaša starost, zdravstveno stanje, koliko ste "rizični" osiguravajućoj kući, da li ste izloženi opasnosti na poslu, koji mesečni ili godišnji iznos želite da investirate u Vaše životno osiguranje, na koji vremenski period želite da se osigurate i štedite, da li želite da se uključe i rizici od težih bolesti... I naravno, kod koje osiguravajuće kuće možete dobiti najbolje uslove kada su svi ostali faktori jednaki. Zato smo mi tu da zajedno napravimo najbolji izbor za Vas.

Kada je najbolji trenutak za investiranje u životno osiguranje?

Što pre počnete i što ste mlađi, to ćete bolje uslove dobiti jer ste za osiguravajuće kuće manje rizični. Ipak, bilo kada je bolje nego nikada. Mi se borimo da za Vas ugovorimo najbolje uslove bez obzira na Vaše godine. Shodno Vašim potrebama i ciljeva zajedno ćemo napraviti najbolje rešenje za Vašu situaciju.

Kako se plaća?

Vašu premiju životnog osiguranja možete plaćati mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje. Za godišnje uplate možete ostvariti dodatne pogodnosti.

Da li mogu da podignem novac pre isteka ugovora?

Da, moguće je podići novac pre isteka ugovora. Obično posle par godina Vašu štednju možete podići bez gubitka.

Da li moje dete može biti osigurano preko mene?

Da. Vaše dete može biti osigurano do punoletstva preko Vas. Uvek tražimo rešenja koja dodatno štite Vaše najbliže.

Da li mogu da povećam ili smanjim godine štednje?

Životno osiguranje je fleksibilniji proizvod nego što na prvi pogled deluje. Moguće je u toku ugovora menjati dužinu perioda osiguranja. Mi se maksimalno trudimo da u tim slučajevima zadržite najviši mogući nivo osigurane sume.

Da li mogu povećati ili smanjiti sumu koju dajem mesečno?

Da, moguće je i povećati i smanjiti osigurano pokriće. Ukoliko Vam se tokom trajanja polise finansijske mogućnosti i potrebe promene, uvek ćemo tražiti najbolje rešenje za Vas.

Da li mogu da prekinem osiguranje pre isteka ugovora?

Da, moguće je prekinuti polisu osiguranja pre isteka ugovorenih godina. Mada se to retko dešava. Nismo sigurni zbog čega, ali kada redovno štedite i kada znate da ste osigurani, verovatno Vam je lakše da postižete uspehe i vremenom povećavate Vaše mogućnosti, zato neznatan broj naših klijenata želi prekinuti svoju polisu. Uglavnom žele uzeti još jednu ili dodatno osigurati svoje zdravlje, imovinu, posao.

Sa kojim osiguravajućim kućama sarađujete?

Imamo uvid u ponude svih osiguravajućih kuća i zbog dugogodišnje saradnje često imamo bolje uslove nego što biste Vi kao pojedinac imali. Vi ste posebni, i zato nema potrebe da plaćate više i time dobijate manje za nešto što ne odgovara Vašim realnim potrebama. Mi pravimo jedinstvena rešenja i tako imamo najpovoljniju ponudu koja odgovara Vašim potrebama.

Koliko košta vaša usluga?

Naše usluge i saveti su za Vas bez ikakvih finansijskih obaveza, tj. ne koštaju Vas ništa. Nas kao zastupnika u osiguranju plaća osiguravajuća kuća ukoliko se odlučite za kupovinu polise. To nikako ne uvećava cenu Vaše polise – naprotiv, Vi ste naš klijent i u našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće mogu da ponude. Mi kao Vaš lićni zastupnik možemo ostvariti profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas.

Da li se životno osiguranje isplati?

Životno osiguranje je finansijski alat koji nam istovremeno omogućava tri osnovne stvari. Sigurnu štednju, dobit, i finansijsku zaštitu za nas ili našu porodicu u slučaju invalidnosti ili smrti. Ne postoji mnogo mesta gde Vaš novac možete bezbedno uložiti i znati da će Vam se on sigurno uvećano vratiti. Pravo pitanje je da li se isplati nemati životno osiguranje?