Klub Putnika: Za one koji često putuju i vole da putuju...

Dragi prijatelji,

Ako često putujete, i volite da putujete, želeli bismo da Vam u tome pomognemo i Vaša putovanja učinimo lakšim i bezbednijim.

Ne samo najboljim polisama za putno osiguranje, već i savetima za razne destinacije, novim informacijama, da Vam ponudimo posebne angecijske popuste, kao i šansu za osvajanje vrednih nagrada, svakog meseca.

Za klijente naše agencije i članove “Kluba Putnika”, uz svaku kupljenu polisu putnog osiguranja automatski imate šansu da osvojite vredne nagrade. 

Npr. članovi Kluba koji u septembru kupe polisu dobiće jedan od ova 2 Dormeo Travel Pillow-a!

Svakog meseca delimo nešto NOVO povezano sa putovanjima.

Tu je i naš besplatan “Kalendar putovanja”. Jednostavno, svakog meseca nam možete odgovoriti na mesečni newsletter i obavestiti nas: gde i kada putujete. Naša usluga podrazumeva da ćemo za Vas unapred da pronađemo najbolje putno osiguranje (za bilo koju destinaciju) i da Vas na vreme podsetimo... kako ne biste u poslednjem trenutku jurili ili slučajno zaboravili da obezbedite adekvatnu polisu.

Kako da postanete član našeg Kluba Putnika? 

Unesite Ime i Email adresu u formular ispod.

Pritiskom na dugme “Postani član Kluba Putnika” iznad dajete saglasnost agenciji “DND-TOP DI” da može prikupiti i obraditi Vaše lične podatke. Podaci se prikupljaju i obrađuju isključivo u cilju edukacije i promocije osiguranja. Potpuno su bezbedni i nikada neće biti zloupotrebljeni, niti korišćeni u bilo koju drugu svrhu. Povremeno će Vam stizati naši emailovi, a lako možete bilo kada da se odjavite klikom na link “Unsubscribe” ispod svakog emaila. Emailovi će Vam stizati sa adrese: putno@toposiguranje.rs