fbpx

Nepotrebno visoke cene putnog osiguranja za Grčku Vas mogu čak i gurnuti ka opasnoj odluci – da odete na letovanje bez putnog osiguranja.

Šanse da se nešto dogodi na Vašem odmoru su relativno male, ali kada se problem ipak dogodi – dogodi se baš tada kada ste zaboravili da se osigurate ili ste verovali da Vam ovaj put neće biti neophodno.

Samo jedna obična poseta lekaru može koštati više stotina evra, a bilo koja hitna intervencija i nekoliko hiljada evra u stranim bolnicama.

Tada je čak i skupo putno osiguranje daleko bolja opcija nego da ga uopšte nemate.

Ali zašto da plaćate više nego što morate?

Nije svako putno osiguranje isto.

Kao što nije svaki put isti i kao što nije svaki putnik isti. Tako nije ni svako putno osiguranje i svaka osiguravajuća kuća ista. Vi ste jedinstveni i zaslužujete rešenje "po meri" koje odgovara Vašim realnim potrebama.

Dosta je bilo da plaćate više, a da često dobijate i manje.

To se događa zato što u nedostatku vremena i energije sami kupujete putno osiguranje. Nema potrebe da to više radite sami.

Kao Vaš lični zastupnik u osiguranju imamo uvid u ponude svih osiguravajućih kuća i često dobijamo mnogo bolje uslove za naše klijente. Naš interes je da Vi dobijete maksimalno pokriće po najpovoljnijim cenama, tako možete bezbrižno uživati u putovanju.

Ne kupujte putno osiguranje sami.

Ako i Vi želite da platite manje, a dobijete više, onda ne kupujte putno osiguranje sami. Mi nalazimo najbolje rešenje za Vaš put i potrebe kako biste mogli da putujete sigurno, opušteno i bezbrižno – i da tokom puta ne morate da razmišljate, već da možete uživati u odmoru ili se predati poslu.

I to nije sve... Kao naš klijent, ne dobijate samo najbolje putno osiguranje već i:

  • Pomoć pri naplati štete. Osiguravajuće kuće daće sve od sebe da Vam odugovlače i otežaju proces naplate štete. Uvek postoji birokratija ili procedura koju možda niste ispoštovali jer niste čitali mala slova na papiru. Zato smo mi tu da problem rešimo u rekordnom roku i da Vi ne gubite vreme i nerve.
  • Dodatni popusti. Za naše klijente redovno obezbeđujemo posebne popuste i pogodnosti koji nisu svima dostupni. Kao član našeg kluba Vi i Vaša porodica uvek ćete imati pristup takvim akcijama, bilo da je u pitanju individualno, porodično ili grupno putovanje.
  • I to sve besplatno. I što je najbolje, naše usluge su za Vas potpuno besplatne i bez ikakvog rizika. Osiguravajuća kuća deo svoje zarade od Vaše kupljene polise plati nama kao kompenzaciju. To nikako ne uvećava cenu Vaše polise – naprotiv, zbog velikog broja klijenata Vama uvek možemo obezbediti bolje uslove nego da putno osiguranje kupujete sami.

DND-TOP DI je nezavisna agencija za zastupanje u osiguranju, ovlašćena i licencirana (br. licence: 8954) od strane Narodne banke Srbije.

Popunite formular i poručite najbolje putno osiguranje za Vas i Vaše najbliže.

Neophodni podaci za pronalaženje najboljeg putnog osiguranja za Grčku
Turistički
Poslovno
EXPRESS REŠENJE

Ukoliko za Grčku putujete u roku od 24 časa, odaberite "Express" rešenje i mi ćemo Vam direktno na e-mail poslati najbolju polisu putnog osiguranja po našoj proceni (najbolji odnos cene i zaštite za Vašu destinaciju i potrebe). Dobićete objašnjenje za uplatu i polisa će Vam biti poslata na email.

TOP REŠENJE

Ako imate malo više vremena pred putovanje, odaberite opciju "Top" i mi ćemo Vas na kratko kontaktirati za dodatne informacije o Vašem putu i realnim potrebama kako biste dobili jedinstveno rešenje i kako bismo dodatno smanjili Vaše troškove. Opcija "Top" je idealno rešenje za porodice, grupna putovanja, veći broj ulazaka, osiguranje na duži vremenski period i daleke destinacije. Tada su razlike u cenama putnog osiguranja posebno velike i sa nama možete ostvariti značajne uštede.

Vaši podaci su potpuno bezbedni i nikada neće biti zloupotrebljeni.

NAPOMENA: Polisu putnog osiguranja za Grčku moramo zaključiti pre početka putovanja u inostranstvo, inače neće biti važeća. Dodatna pitanja i polisu putnog osiguranja poslaćemo Vam na e-mail uskoro, molimo proverite Vašu poštu i "junk/spam" folder za svaki slučaj.

Šta sve može pokriti putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu?

Naše usluge su za Vas potpuno besplatne, bez rizika i bez obaveza. Ukoliko dobijemo Vaše poverenje, nas osiguravajuće kuće kompenzuju određenim procentom od njihove zarade na osnovu Vaše kupljene polise, ali to nikako ne uvećava cenu Vaše polise — naprotiv. Mi kao Vaš nezavisni zastupnik ostvarujemo profit samo ukoliko se Vi zadovoljno vraćate kod nas. U našem je interesu da Vi uvek dobijete najbolje što osiguravajuće kuće nude po najpovoljnijim cenama.